Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tapio Tapiovaaran suunntiielema mosaiikkityö, "Aurinko ja kukkivat kunnaat" vuodelta 1978.

Työ on Kuntorannan Ruokasalin seinällä. Työ on valmistettu pienemmissä osissa Leningradissa ja Warkaudessa koottu kotimaisten rappareiden avustamana. Painoa teoksella on noin 1500 kg, siinä on noin 44000 palaa. Työn kokonaispinta-ala 11.2 neliötä.

 

                                                                      

                                                                             Kypsää viljaa!

                                

 

Pääsiäisen jälkeinen kerho ti 23.4. alkaa LAULAMAAN JO KLO 13
Kevätkauden viimeinen varsinainen kerho 23.4. on YHTEISLAULUA ja ALKAA JO klo 13.00 Kirkkosalissa. Tämän jälkeen kerho kokoontuu seuraavaksi kevätkauden päättävälle Äitienpäivälounaalle 14.5.
Kesä tekee tuloaan vauhdikkaasti myös kerhomme toimintaan. Päsiäisen jälkeen tiistaina 23.4. kokoonnumme YHTEISLAULAMAAN ja aloitamme poikkeuksellisesti JO KLO 13.00. Paikkana on tuttu Korson kirkon Kirkkosali 2. Sitten tuleekin kolmen viikon tauko, koska Vappuaatto ja "kimpparetkeily" vievät tiistait 30.4. ja 7.5. Näinä päivinä siis ei ole kerhoa.

Yhteislaulun jälkeen kerho kokoontuu seuravan kerran 14.5. Äitienpäivälounaalle ravintola Aadaan. Tähän perinteiseen tapahtumaan on välttämätöntä ilmoittautua ennakkoon kerhossa. Viimeinen mahdollisuus ilmoittautumiseen on siis 23.4. yhteislaulujen lomassa ja jälkeen.

Kesäiset pelimme, mölkyn ja petangin, aloitamme tiistaina 21.5. uudessa paikassa, johon jo kävimmekin tutustumassa viime tiistaina askartelujen yhteydessä. Pelikenttänämme on siis Ruusuvuoren koulun alapuolella Ruusupaviljongin vieressä oleva hiekkakenttä.